Karnozin Extra, kapsule

46.00

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Kako djeluje:

 

Svojim višestrukim mehanizmima djelovanja on potiče kelaciju, podiže energiju, moćan je neuroprijenosnik, pomlađuje stanice, poboljšava sportske performanse, ima protuupalna svojstva, čuva strukturu proteina, snažan je neuro i kardio protektor te antioksidans.

Preporučuje se za:

  • Osobe s kompromitiranim imunitetom;
  • Osobe pod jakim stresom;
  • Oboljele od multipla skleroze;
  • Oboljele od kardiovaskularnih bolesti;
  • Osobe s dijabetesom oba tipa;
  • Osobe s psihijatrijskim poremećajima;
  • Osobe s neurodegenerativnim bolestima;
  • Djecu s teškoćama u razvoju (poremećaji iz spektra autizma, ADHD, disleksija…);
  • Sportaše i izrazito aktivne osobe.

Redovnim korištenjem Karnozina Extra čovjek pomaže tijelu ublažiti rezultate nepovoljnih utjecaja iz okoliša, hrane, lijekova i vlastitih bio-kemijskih procesa!

Karnozin Extra razvijen je nakon više od 15 godina istraživanja grupe vrhunskih znanstvenika, a u cilju postizanja 100% efikasnosti L-karnozina u organizmu primatelja. Proizvod NE SADRŽI sastojke životinjskog porijekla.

Sastav 1 kapsule: L-karnozin 125mg, Vitamin E 20mg, Koenzim Q10 20mg, L-karnitin 20mg, Ekstrakt borovnice 20mg, Ekstrakt sjemenki grožđa 20mg.
Više o sastojcima…

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: CRM-101 Kategorija:

Opis

Karnozin Extra sadrži 120 kapsula.

L-karnozin je glavni aktivni sastojak proizvoda. Prirodno se nalazi u svakoj stanici ljudskog organizma dok je njegova najveća koncentracija u mozgu, srcu i u mišićnom tkivu. Po kemijskom sastavu L-karnozin je dipeptid, odnosno protein kojeg grade dvije animokiseline: β-alanin i L-histidin. Više o samoj strukturi pronađite ovdje.

Karnozin Extra ima jedinstvenu recepturu i specifičnost djelovanja koje se ne može usporediti s ostalim proizvodima dostupnim na tržištu, a koji sadrže L-karnozin. To znači da je njegova iskoristivost u organizmu potpuna, a trajanje djelovanja je u usporedbi s ostalim preparatima s L-karnozinom nevjerojatnih 10 puta veća (8-12h). Time povoljno utječe na rad stanica i nivo energije te na mnoge procese u tijelu koji su direktno vezani uz proizvodnju i korištenje stanične energije.

Karnozin Extra svojim djelovanjem značajno pomaže radu stanica. Sa 6 potentnih antioksidansa u jednoj kapsuli, L-karnozinim, L-karnitinom, vitaminom E, ubikinonom i prirodnim ekstraktima iz sjemenki voća on je izrazito jak antioksidans i podizač energije. Pomlađuje stanice, a time im pomaže vratiti njihovu normalnu funkciju i produžuje njihov životni vijek.

Tako je posebno efikasan kod tretiranja mitohondrijalnih disfunkcija, a samim time i pomoći kod raznih oboljenja. Svakako, ne treba ni zanemariti njegov anti-age učinak na staničnom nivou, u cijelom tijelu i na koži kao ni njegov učinak u oporavku i izgradnji mišićnog tkiva kod sportaša.

Više informacija…

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

Naslov

Go to Top