Često postavljana pitanja

Proizvodi i konzumacija

Karnozin Extra je dodatak prehrani koji se sastoji od potpuno prirodnih sastojaka i njegovo uzimanje nije vremenski ograničeno. Možemo ga koristiti cijeloga života. Na početku je posebno bitno uzimati ga u kontinuitetu kako bi se stvorile rezerve karnozina u organizmu. Kasnije se doze mogu smanjiti ili potpuno prestati s konzumacijom bez posljedica tj. nuspojava prekida.

Kada se uzima čisti L-karnozin obično se preporuča uzimati ga u  kombinaciji sa cinkom, ali Karnozin Extra je poboljšana formula L-karnozina sa dodatnim prirodnim tvarima. On je konstruiran na način da omogući cjelovito i produljeno djelovanje L-karnozina, tako da nema potrebe za dodatnim kombinacijama i uzimanjem cinka.

Karnozin Extra nema apsolutno nikakve kontraindikacije s lijekovima. Bitno je napomenuti da određeni jači lijekovi mogu usporiti njegovo djelovanje pa je stoga poželjno napraviti razmak između konzumacije lijeka i Karnozina Extra barem 1 sat.

Karnozin Extra je najbolje uzeti 30 minuta prije jela ili 2 sata nakon jela. Time se postiže optimalna apsorpcija. Međutim, nije veliki problem ni ako se odstupi od ovih preporuka (djeca ponekad imaju problema s gutanjem tableta, te se njima sadržaj iste može pomiješati sa hranom ili bilo kojim napitkom).

Karnozin Extra je potpuno prirodan dodatak prehrani, nema neželjenih nuspojava ni tokom, niti nakon prestanka njegove konzumacije. Ovisno o tome što želimo postići, Karnozin Extra koristit ćemo godinama, a nekada se željeni rezultati dobiju nakon svega par mjeseci korištenja. Vi u svakom trenutku možete prekinuti sa uzimanjem Karnozina Extra, bez ikakve bojazni.

Za uzimanje Karnozina Extra ne postoje kontraindikacije niti neželjena djelovanja jer je potpuno prirodni dodatak. Uz savjetovanje s Vašim liječnikom, slobodno započnite s njegovom konzumacijom. Obavezno pratite Vaše stanje jer se Karnozinu pripisuju antiepileptička svojstva zbog kojih u nekim slučajevima, dolazi do potrebe za smanjenjem terapije antiepilepticima.

Svakako se smije uzimati uz razmak od pola sata do sat od antibiotika. Uzimanje Karnozina Extra u kontinuitetu je vrlo bitno kako se njegove zalihe u tijelu ne bi ispraznile.

Ukoliko imate multipla sklerozu, najbolje se konzultirati s liječnikom dr. Goranom Abrahamom ili obaviti HRV pregled. Minimalne doze su 4 kapsule dnevno, a po potrebi i zbog težine bolesti, doze mogu doseći 6 kapsula dnevno. No, svakako uz stručno savjetovanje.

Svaka kapsula se lako otvara, a njen praškasti sadržaj u cjelosti dodajte u bilo koju tekućinu, kašicu ili lagani obrok čija temperatura ne prelazi 40 stupnjeva.

Zbog toga što je Karnozin Extra potpuno prirodni dodatak prehrani bez neželjenih nuspojava, može se uzimati na svoju ruku bez preporuke liječnika. No, dr. Goran Abraham koji ujedno vrši HRV preglede, Vas uvijek može savjetovati te odrediti adekvatne doze za Vaš problem.

Uzimanje Kolostruma Extra se preporuča prvenstveno djeci za poboljšanje imuniteta te bolji rast i razvoj. Kolostrum Extra sadrži veliki broj prirodnih faktora rasta, imunoglobulina, aminokiselina, vitamina te minerala koji pospješuju imunitet i dobru probavu. Također je pokazao jako dobre rezultate kod oporavka sportaša nakon napornih treninga/natjecanja.

Svaka zdrava osoba iznad 30-te godine života trebala bi ga uzimati kao dodatak prehrani za održavanje optimalnog zdravlja. Također je poželjan u kombinaciji s Karnozinom Extra za pacijente s multipla sklerozom te djeci i odraslima kojima je slabija proizvodnja stanične energije.

Plaćanje i dostava

Proizvodi se mogu naručiti pozivom na broj telefona +385 92 175 6972 ili putem webshop-a. Svi kupci iz inozemstva imaju mogućnost kupovine preko webshop-a uplatom na devizni račun ili putem PayPal-a.

Načini plaćanja su pouzećem (plaćanjem po primitku pošiljke) i direktnom bankovnom transakcijom (mobilnim, internet bankarstvom ili plaćanjem virmanom u pošti/banci).

Ukoliko Vaša pošiljka nije stigla unutar 5 radnih dana, možete nas nazvati na +385921756972 kako bi provjerili stanje Vaše pošiljke.

Sve proizvode možete naručiti i kupiti preko našeg web shopa ili pozivom na broj +385921756972 kako bi umjesto Vas izvršili narudžbu. Za sada ga nema u hrvatskim ljekarnama.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem obrasca:

    Vaše ime (obavezno)

    Vaše prezime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka