Karnozin Extra, kapsule

380.00kn 342.00kn uključujući PDV

Na zalihi

Jedinstvena formula proizvoda Karnozin Extra garantira visoku efikasnost djelovanja L-karnozina u stanicama tj. u mitohondrijima. Time povoljno utječe na rad stanica i nivo energije te na mnoge procese u tijelu koji su direktno vezani uz proizvodnju i korištenje stanične energije. Tako je posebno efikasan kod tretiranja mitohondrijalnih disfunkcija te pomoći kod autoimunih bolesti. Svakako, ne treba ni zanemariti njegov anti-age učinak na cijelo tijelo i kožu kao ni njegov učinak u oporavku i izgradnji mišićnog tkiva kod sportaša.

Proces same proizvodnje dodatka prehrani Karnozin Extra, vrši se tajnom tehnologijom u strogo kontroliranim uvjetima proizvodnje u trajanju od pet dana. Razvijen je nakon više od 15 godina istraživanja, a u cilju postizanja 100% efikasnosti L-karnozina u organizmu primatelja.

Sastav 1 kapsule: L-karnozin 125mg, Vitamin E 20mg, Koenzim Q10 20mg, L-karnitin 20mg, Ekstrakt borovnice 20mg, Ekstrakt sjemenki grožđa 20mg.
Više o sastojcima…

Na zalihi

SKU: CRM-101 Kategorija:

Opis

Bočica sadrži 120 kapsula.

L-karnozin je glavni aktivni sastojak proizvoda Karnozin Extra. Prirodno se nalazi u svakoj stanici ljudskog organizma dok je njegova najveća koncentracija u mozgu, srcu i u mišićnom tkivu. Po kemijskom sastavu L-karnozin je dipeptid, odnosno protein kojeg grade dvije animokiseline: β-alanin i L-histidin.

Karnozin Extra ima jedinstvenu recepturu i specifičnost djelovanja koje se ne može usporediti s ostalim proizvodima dostupnim na tržištu, a koji sadrže L-karnozin. To znači da je njegova iskoristivost u organizmu potpuna, a trajanje djelovanja je u usporedbi s ostalim preparatima s L-karnozinom nevjerojatnih 10 puta veća (8-12h).

Karnozin Extra svojim djelovanjem značajno pomaže normalnom radu stanica. Kao izrazito jak antioksidans i podizač energije stanice izaziva Anti aging efekt u stanici koja se nalazi u procesu starenja i time joj pomaže vratiti normalnu funkciju te produžuje njen životni vijek.

Tvar dugovječnosti karnozin, kako potvrđuju brojna istraživanja svjetski priznatih znanstvenika, pozitivno utječe na blokiranje znakova starenja u fiziološkom i psihičkom pogledu. Redovnim korištenjem ovog suplementa čovjek izgleda, ali se i osjeća mlađim te punim energije!

Više informacija…

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…