Goran Abraham, dr.med.

Goran Abraham, dr.med.

Liječnik Goran Abraham završio je medicinu na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Jedan je od osnivača Udruge građana “Zdravlje na dlanu“ koje se bavi promocijom zdravih stilova života u cilju poboljšanja zdravlja i produžetka životnog vijeka stanovništva.

Aktivan je član i predavač prve pomoći u Crvenom Krstu Kikinda od 2010 god. Od 2011. radi u službi Hitne medicinske pomoći Doma Zdravlja Kikinda. Od 2015. radi u Općoj bolnici Kosta Sredojev-Šljuka u Kikindi, na urgentnom trijažnom odjelu.

Od 2015. aktivan je u radu Carnomed-a gdje radi kao liječnik i konzultant stručnog tima. 2016. godine postaje član svjetskog udruženja Mitohondrijalne medicine.

Aktivan je rekreativni sportaš već tri desetljeća te je trenirao plivanje, gimnastiku, rukomet, a sada se bavim fitnesom.

Doktor Abraham voditelj je medicinskog tima Carnomeda Adria, vodi HRV preglede te drži konzultacije za naše korisnike. Višegodišnje iskustvo sa korisnicima naših proizvoda omogućilo mu je uvid u djelovanje dodataka prehrani, a pogotovo Karnozina Extra kod postizanja vrhunskih rezultata u poboljšanju kvalitete života oboljelih od raznovrsnih simptoma i oboljenja.