Goran Abraham, dr.med.2018-03-14T13:39:06+00:00
Goran Abraham, dr.med.

Liječnik Goran Abraham završio je medicinu na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Jedan je od osnivača Udruge građana “Zdravlje na dlanu“ koje se bavi promocijom zdravih stilova života u cilju poboljšanja zdravlja i produžetka životnog vijeka stanovništva.

Aktivan je član i predavač prve pomoći u Crvenom Krstu Kikinda od 2010 god. Od 2011. radi u službi Hitne medicinske pomoći Doma Zdravlja Kikinda. Od 2015. radi u Općoj bolnici Kosta Sredojev-Šljuka u Kikindi, na urgentnom trijažnom odjelu.

Od 2015. aktivan je u radu Carnomed-a gdje radi sa Dr. Kučerom kao liječnik i konzultant stručnog tima. 2016. godine postaje član svjetskog udruženja Mitohondrijalne medicine.

Aktivan je rekreativni sportaš već tri desetljeća te je trenirao plivanje, gimnastiku, rukomet, a sada se bavim fitnesom.

Doktor Abraham voditelj je medicinskog tima Carnomeda, vodi HRV preglede te drži konzultacije za naše korisnike. Višegodišnje iskustvo sa korisnicima naših proizvoda omogućilo mu je uvid u djelovanje dodataka prehrani, a pogotovo Karnozina Extra kod postizanja vrhunskih rezultata u poboljšanju kvalitete života oboljelih od raznovrsnih simptoma i oboljenja.