FAQ2018-04-11T14:56:07+00:00
Često postavljana pitanja
Karnozin Extra je dodatak prehrani koji se sastoji od potpuno prirodnih sastojaka i njegovo uzimanje nije vremenski ograničeno, odnosno možemo ga koristiti cijeloga života. Na početku je posebno bitno uzimati ga u kontinuitetu kako bi se stvorile rezerve karnozina u organizmu.
Kada se uzima čisti L-karnozin obično se preporučuje uzimati ga u  kombinaciji sa cinkom, ali Karnozin Extra je poboljšana formula L-karnozina sa dodatnim prirodnim tvarima. On je konstruiran na način da omogući cjelovito i produženo djelovanje L-karnozina, tako da nema potrebe za dodatnim kombinacijama i uzimanjem cinka.
Karnozin Extra nema apsolutno nikakve kontraindikacije sa lijekovima, ali je bitno napomenuti da određeni jači lijekovi mogu usporiti djelovanje dodatka prehrani Karnozin Extra.
Karnozin EXTRA je najbolje uzimati 30 minuta prije jela ili 2 sata nakon jela. Time se postiže optimalna apsorpcija. Međutim, nije veliki problem ni ako se odstupi od ovih preporuka (djeca ponekad imaju problema sa gutanjem tableta, te se njima sadržaj iste može pomiješati sa hranom ili bilo kojim napitkom).
Karnozin Extra je potpuno prirodan dodatak prehrani, nema neželjenih nuspojava ni tokom, niti nakon prestanka njegove konzumacije. Ovisno o tome što želimo postići, Karnozin Extra koristit ćemo godinama, a nekada se željeni rezultati dobiju nakon svega par mjeseci korištenja. Vi u svakom trenutku možete prekinuti sa uzimanjem Karnozina Extra, bez ikakve bojazni.
Za uzimanje Karnozina Extra ne postoje kontarindikacije, niti neželjena djelovanja, jer je potpuno prirodan.
Karnozin je izuzetno dobar antiepileptik i preporučuje se kao terapija kod epilepsije. U početku kao dopunska terapija, a nakon par mjeseci korištenja, uz konzultaciju sa Vašim neurologom, moguće je smanjenje ili isključenje antiepileptičke terapije.
Svakako se smije uzimati. Uzimanje Karnozina Extra u kontinuitetu je vrlo bitno. Ne treba raditi velike pauze kako se zalihe karnozina u tijelu ne bi ispraznile.
Svakako, posebno u kombinaciji sa Kolostrumom Extra. Oni zajedno doprinose poboljšanju kognitivnih sposobnosti i govora.

Proizvodi se mogu naručiti pozivom na broj telefona +385 92 175 6972 ili na webshop-u.
Svi kupci iz inozemstva imaju mogućnost kupovine preko webshop-a uplatom na devizni račun ili putem PayPal-a.

Karnozin je potpuno prirodan dodatak prehrani i nema neželjenih djelovanja i nuspojava, tako da se može kupiti u slobodnoj prodaji, bez preporuke doktora.
Uslijed velikog broja prirodnih faktora imuniteta i rasta, uzimanje kolostruma se preporučuje djeci, radi poboljšanja imuniteta i boljeg rasta i razvoja.
Također je pokazao jako dobre rezultate za oporavak sportaša.

ZA SVA DODATNA PITANJA ISPUNITE OBRAZAC:

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka